Pengiklanan Video

Pengiklanan Video
Kami merupakan pengeluar video komersial, dokumentari, event, fesyen, musik video, produk, seminar, trailer dan banyak lagi.Kami merupakan pengeluar video komersial, dokumentari, event, fesyen, musik video, produk, seminar, trailer dan banyak lagi.
lihat projek terkini

PENGIKLANAN VIDEO

Tingkatkan Jualan Anda!

Kami boleh membantu menarik perhatian audiens sasaran syarikat anda dengan memanfaatkan pengalaman kami tentang pemasaran tempatan dengan cara penjanaan video pengiklanan yang berkesan.


DAPATKAN QUOTATION

Kenapa Memilih Kami?

IDEA

Kami tidak berfikir di luar kotak. Di dunia kita tiada kotak. Pemikiran kami tiada sempadan. Kami mengubah idea kepada realiti, mengotakan janji-janji kepada kepuasan pengguna


Lihat Portfolio

KOMITED

Kami sentiasa mencuba sehabis baik, tidak akan berhenti sehingga anda belum lihat dan dengar hasilnya. Dengan kreativiti yang kami ada, semestinya anda akan terpesona.


Lihat Behind The Scene

PERALATAN

Kelengkapan studio serta alatan yang diguna pakai adalah tahap Profesional dan mengikut peredaran Perkembangan Teknologi Terkini serta canggih demi memastikan kualiti video yang terbaik dapat dihasilkan dan terjamin.


Lihat Portfolio

PENGALAMAN

Sepanjang Program, Idea dan Bimbingan dari Individu yang sangat berpengalaman dalam Industri Branding & Pengiklanan (Lebih 25 Tahun Pengalaman ) akan sentiasa bersama dalam menjayakan rakaman anda.


Lihat Behind the Scene

Apa tunggu lagi? Dapatkan slot pengiklanan video sekarang!

Tips Sebelum Membuat Pengiklanan Video Hebat


Perkara yang penting sekali adalah mempertimbangkan keseluruhan kualiti video anda – skrip, kualiti produksi, audio dan mesej. Kini, orang lebih banyak mengawal apa iklan yang mereka tonton, jadi jika anda membuat video berkualiti rendah, mungkin orang tidak mahu menonton, dan bukan sahaja akan mengabaikan anda, mereka akan membenci anda kerana membuang masa mereka.

Skrip

Anda sepatutnya menghiburkan dan menangkap emosi penonton bukan membosankan mereka. Orang akan meninggalkan iklan anda dengan cepat jika anda tidak dapat memberikan mereka sesuatu yang bernilai dalam lima belas saat pertama video anda.

Kualiti Produksi

Pencahayaan yang kurang baik, peralatan yang tidak sesuai, serta lakonan yang kaku boleh merosakkan kualiti video anda serta kandungannya. Di Keledek Lensa, kami dilengkapi peralatan dan ilmu terkini bagi menghasilkan video berkualiti.

Audio

Visual yang hebat akan menjadi tidak berkualiti serta merta apabila digandingkan dengan audio yang tidak memuaskan. Manusia lebih bertoleransi dengan visual yang kabur berbanding audio yang pecah dan sumbang.

Mesej

Kandungan yang paling penting dalam sesuatu produksi adalah mesej yang ingin disampaikan. Nilai tambahan yang diguna pakai oleh pemasar pemasar besar di luar adalah dengan menambat hati pelanggan melalui mesej yang ingin disampaikan.

Tonton Video Disebalik Tabir Kami


Kami menerokai bidang kami dalam pengiklanan video dengan sehabis baik. Mari tonton video disebalik tabir kami dalam salah satu pembikinan drama.

PORTFOLIO

Portfolio Pengiklanan Video


KAIMB – Sabun Cecair Pencuci Pakaian Sahabat (Promo)

Read more


Lihat Lagi Video

Jaminan Pulangan Wang!


100% pulangan wang jika anda tidak berpuas hati dengan hasil kerja kami dalam tempoh 7 hari anda mendapat video. Langgani emel untuk mendapat update terbaru dan tawaran hebat dari Keledek Lensa!