Latihan Pengendali Makanan

Latihan Pengendali Makanan


Secara Atas Talian / Online Menggunakan Aplikasi ZOOM. Kursus Dikendalikan Oleh SLPM Badri Services

Secara Atas Talian / Online Menggunakan Aplikasi ZOOM. Kursus Dikendalikan Oleh SLPM Badri ServicesKeterangan lanjutKhas semasa pandemik Covid-19 sahaja. Rebut Peluang Ini.


Tempah sekarang
atau ketahui lebih lanjut

ONLINE

Latihan Pengendali Makanan


Anda Perlukan Untuk Tujuan Permohonan Lesen Pihak Berkuasa Tempatan Dan Agensi Lain Untuk Lesen Restoran, Kilang, Tadika, Katering Dan Lain-Lain.

Bekerja Tanpa Kursus

Bersedia untuk dihadapkan ke mahkamah. Jika bersalah boleh didenda sehingga RM10,000 atau 2 tahun penjara atau keduanya sekali. Atau dikompaun bagi setiap pekerja yang tiada sijil kursus.

Bagaimana Kursus Online Dijalankan

Dengan hanya hp atau desktop di mana-mana anda berada, kita akan berhubung secara bersemuka melalui dalam talian / online. Pastikan internet di kawasan anda stabil. Selebihnya kaedah pembelajaran adalah sama seperti kelas bersemuka.

Material Kursus

Peserta akan dibekalkan dengan nota kursus format pdf serta sepanjang kursus dan kuiz serta ujian pra-pos akan dijalankan bagi memastikan kefahaman peserta menepati kehendak KKM. Semua Material akan diserahkan melalui aplikasi whatsapp/emel.

Sijil Kehadiran

Sama seperti kelas bersemuka, peserta yang hadir secara penuh sepanjang sesi kursus layak mendapat sijil kehadiran yang sah. Sijil ini sah terpakai seumur hidup tertakluk terma dan syarat KKM.

Jangkasa Kursus

Min 3 jam ditetapkan oleh KKM. Peserta yang gagal menghadirkan diri secara penuh 3 jam tidak akan dikeluarkan sijil oleh SLPM.

Penyertaan Dari Luar Kawasan

Menerusi kursus secara atas talian, sesiapa dari daerah mana sekalipun boleh menyertai kursus kendalian kami asalkan talian internet anda dalam keadaan stabil.

Team

Tenaga Pengajar


Di Keledek Training, latihan hanya disampaikan oleh jurulatih yang mahir dibidangnya. Kami akan mengelak dari memberi komitmen diluar kepakaran kami. Ini dapat menjamin kualiti kandungan dan ilmu yang anda perolehi ditahap diharapkan

Badri Jaafar
Badri Jaafar KKM/B/0083/19

Edni Suhaila M.Farouk
Edni Suhaila M.Farouk KKM/B/0030/10

bertindak segera dan tempah seat anda

SAYA INGIN MENDAFTAR


Anda hanya perlu klik butang daftar di bawah dan sila berbincang dengan koordinator kami bagi menetapkan kelas mengikut kesesuaian masa anda.

Daftarkan Saya RM50
atau hubungi di 6012-6057259

FAQ

Soalan-Soalan Lain


Kami cukup teruja apabila setiap hari kami menerima pelbagai persoalan dari para pelanggan. Kami sangat gembira apabila dapat merungkaikan segala permasalah para pelanggan apabila berurusan dengan pihak Keledek Training. Di halaman ini, kami cuba senaraikan soalan-soalan yang kerap ditanya oleh para pelanggan untuk rujukkan semua pihak.

Adakah kursus secara online Dibenarkan KKM

Sepanjang pandemik Covid-19 dimana MKN melarang sebarang bentuk seminar dan kursus lebih 10 peserta berkumpul, BKKM telah memberikan kebenaran kursus ini dijalankan oleh SLPM yang diluluskan.